Sword Coast Legends - Nieuwe Dungeons & Dragons komt naar consoles

  Sword Coast Legends, een RPG die zich afspeelt in de wereld van Dungeons & Dragons Forgotten Realms, komt eind dit jaar uit voor PlayStation 4 en Xbox One. Ook werd de releasedatum voor de PC-versie van Sword Coast Legends aangekondigd.

  De PC-, Mac- en Linuxversie is verkrijgbaar vanaf 8 september. Volgens Dan Tudge, hoofdontwikkelaar van Sword Coast Legends, hoopten fans na het zien van deze versie (tijdens de Game Developers Conference 2015) op een consolerelease.

  Tudge:

  ‘Daarom zijn we teruggegaan en hebben we bedacht hoe we dat voor elkaar konden krijgen, zonder onze visie voor PC-gamers tekort te doen. Deze toevoeging, naast onze bestaande PC-, Mac- en Linuxversies, verzekert dat spelers wanneer, waar en hoe ze maar willen de klassieke D&D-ervaring kunnen meemaken.’

  Sword Coast Legends krijgt complexe verhaallijn

  Om die ervaring mogelijk te maken, krijgt Sword Coast Legends een complex verhaallijn, gameplay voor groepen en diverse monsters waar spelers tegen kunnen vechten. Ook wordt de game voorzien van muziek van Inon Zur, die onder meer de muziek voor Fallout en Dragon Age componeerde.

  Sword Coast Legends

  Verkijgbaar vanaf 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.