Sword Art Online Hollow Realization DLC release bekendgemaakt

  Ontwikkelaar Bandai Namco heeft de Sword Art Online Hollow Realization DLC release bekendgemaakt. Het eerste deel in de set van 3 DLC's is vanaf 16 mei verkrijgbaar op PS4 en PS Vita.

  In de eerste DLC uit de Abyss of the Shrine Maiden serie speel je als Kirito en zijn vrienden. De DLC pack heet Explorer of Illusory Mists en voegt een vurige nieuwe locatie vol lava en vlammen toe aan de game, Aincrad Castle. De groep gaat hierheen om Bane te verslaan, een Crimson demon. Naast dit hoofdverhaal van de DLC worden ook de Heroine Quest en de Enigma Order Quest aan de game toegevoegd, waarmee je nieuwe items en skills kunt verzamelen.

  Sword Art Online Hollow Realization DLC release op 16 mei

  Ook kun je het uiterlijk van de hoofdpersonen veranderen. In het tweede deel uit de Abyss of the Shrine Maiden DLC serie wordt het thema omgedraaid en is alles bedekt met een dikke laag ijs. In het derde hoofdstuk van de DLC serie worden twee nieuwe personages toegevoegd: Alice en Eugeo. De komende tijd komt er dus genoeg nieuwe content uit voor Sword Art Online!

  Sword Art Online kwam op 8 november uit en is gebaseerd op de gelijknamige Japanse boeken serie. In onze review kreeg de RPG een 8.5. Bekijk ook onze special met drie dingen die je moet weten over Sword Art Online.

  Sword Art Online Hollow Realization

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.