Sword Art Online Fatal Bullet details bekend

  Er zijn meer Sword Art Online Fatal Bullet details uitgebracht door Bandai Namco. Sword Art Online Fatal Bullet zal begin 2018 uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Voor de eerste keer in de Sword Art Online gamefranchise zal het hoofdpersonage geen bekend animepersonage zijn. Spelers zullen namelijk een eigen personage kunnen maken. Dit personage zal aangepast kunnen worden met onder andere verschillende huidskleuren en stijlen die effect hebben op de combat. Het personage kan zowel online als in co-op of singlemodus gebruikt worden.

  Sword Art Online Fatal Bullter details character creation

  Sword Art Online Fatal Bullet details

  Wanneer spelers een eigen personage hebben gemaakt, komen zij terecht in Gun Gale Online met Kuhera en Zeliska. Hier kunnen spelers meedoen aan het solo player deel van Gun Gale Online en worden zij verder geholpen met het Artificial Financal Adviser System. Verder komen alle hoofdpersonages zoals Asuna, Leafa, Silica en Lisbeth van vorige delen ook voor in het spel.

  Sword Art Online Fatal Bullet werd recent aangekondigd. Bandai Namco teasde het eerst als Project #1514, maar maakte daarna bekend dat het om een nieuwe Sword Art Online game ging. De trailer van het spel is bovenaan de pagina te bekijken.

  Sword Art Online: Fatal Bullet

  Verkijgbaar vanaf 23 february 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.