Switch tv modus zonder dock ook mogelijk

  Volgens verschillende berichten kan het voorkomen dat er krassen op het scherm van de Switch komen als je hem regelmatig in en uit de dock haalt. Als je geen krassen wilt riskeren en toch met de Switch tv modus aan de slag wil dan is dat ook mogelijk.

  Alles wat je nodig hebt om 100% veilig op je televisie te spelen zonder de dock te gebruiken is een USB-C verlengsnoertje. Als je het vrouwelijke eind van die kabel in de dock aansluit dan kun je de kabel buiten de dock aansluiten op je Switch. Met een verlenging is de Nintendo console dan toch verbonden en kun je de Switch tv modus alsnog gebruiken.

  Het lastige van de aansluiting is dat je in de kleine ruimte tussen de wanden van de dock moet zijn. Daarnaast moet je erop letten dat je de Switch niet op zijn standaard kan zetten als je er een USB-C kabel insteekt. Je kunt de console ook niet neerleggen, want dan blokkeer je het ventilatiesysteem.

  Nintendo Switch tv modus en handheld modus

  Het mooie van de Switch is dat je overal kunt gamen waar je wilt. Als je thuis lekker The Legend of Zelda Breath of the Wild aan het spelen bent, maar ergens anders moet zijn, dan kun je Switch gewoon meenemen en onderweg verder spelen. Dat concept spreekt mensen wel aan, aangezien de console al meer dan 1,5 miljoen keer verkocht is in zijn eerste week.

  Wij hebben ook met de console gespeeld en vooral Breath of the Wild wist veel indruk te maken. Die game kreeg een bijna perfecte score in onze review.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.