Switch games kopen kan binnenkort met My Nintendo Coins

  Switch games kopen met My Nintendo Coins zal vanaf maart mogelijk zijn. Sinds vorig jaar is het mogelijk om Nintendo 3DS en Wii U games te kopen met deze munten, terwijl de mogelijkheid om ze uit te geven aan Switch beloningen lang niet mogelijk was.

  Momenteel kunnen de My Nintendo munten uitgegeven worden aan coupons die kortingen boden voor bepaalde games. De munten verdien je door Nintendo games te kopen via de Nintendo eShop, of door een fysieke Switch-game te registeren. Nu zullen met deze munten dus ook nieuwe Nintendo Switch games gekocht kunnen worden.

  Iedereen die een nieuwe game aanschaft krijgt gouden punten ter waarde van 5 procent van de prijs die is betaald voor een Switch-game, DLC, 3DS- en Wii U games. Voor Nintendo Switch gamecards gaat het om een lager percentage, namelijk 1 procent van de huidige waarde in de eShop. De punten kunnen dan gebruikt worden bij een volgende aankoop voor korting. Eén gouden punt staat gelijk aan één cent.

  Switch games kopen met korting

  Nintendo is erg bezig met de Switch console. Om te profiteren van de mogelijkheid om online te spelen komen er abonnementen. Dit gaan drie abonnementen worden van één maand, drie maanden of twaalf maanden. Deze abonnementen gaan respectievelijk 3,99, 7,99 en 19,99 euro kosten.

  Verder zal er meer DLC uitgebracht worden voor voornamelijk de Switch. Dit maakte Tatsumi Kimishima, CEO van Nintendo, eerder deze maand bekend. Welke games allemaal nieuwe content of in-game evenementen zullen krijgen, is nog niet bekend. Wel zijn er aan games te denken zoals Splatoon 2.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.