Switch Arms heeft motion controllers niet nodig

  Switch Arms is één van de nieuwe aangekondigde games voor de Nintendo Switch. Deze werd onthuld op het Switch launch event. Het leek er op dat de game gebruik zou maken van motion controllers, maar je kan de game ook spelen met een Switch Pro controller.

  Nintendo Switch Arms is aangekondigd op het Switch evenement. Op het evenement zijn ook de werking van de motion controllers uitgelegd, vervolgens kregen we de game Arms te zien. Het leek er op dat deze game voornamelijk bedoeld was om te spelen met de motion controllers, dat bleek vanuit de trailer zo te zijn.

  Tijdens de Nintendo Treehouse livestream kregen we een hoop gameplay te zien van de Switch Arms game. Hieruit is gebleken dat de motion controllers niet essentieel zijn om Arms te spelen, dit kan dus hoogstwaarschijnlijk ook met de Switch Pro controller.

  Switch Arms speelbaar met Pro controller blijkt uit Treehouse livestream

  In die video hierboven, wordt op 52:18 duidelijk gemaakt dat Switch Arms ook speelbaar is met de Pro controller. Dan hoef je dus niet de hele avond met je handen te wapperen. Als je ervan houdt om je games met een traditionele controller.

  De Nintendo Switch release datum valt op 3 maart 2017. Arms heeft nog geen officiële release datum, behalve dat we weten dat de game in het tweede kwartaal van 2017 uit zal komen. Wil je meer weten van deze game? Check dan de Switch Arms preview!

  Naar welke Nintendo Switch game kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de poll!

  ARMS

  Verkijgbaar vanaf 16 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.