Super Smash Bros. Wii U ondersteunt gevechten met acht man

  Vannacht kwam er weer een Nintendo Direct aflevering van het Japanse bedrijf uit en daarin werd vooral veel aandacht besteed aan het opkomende Super Smash Bros voor de Wii U. Zo zal je straks in de game met acht spelers tegen elkaar kunnen vechten en komt de Pokemon MewTwo terug als speelbaar personage.

  Waar je in vroege Super Smash Bros. games nog met zijn vieren tegen elkaar kon knokken, in de Wii U titel kan dat dus met acht personen. Dit zal echter wel alleen mogelijk zijn in de offline modus en alleen in bepaalde levels. Als dit net wat te veel voor je is, dan is er ook een vijf speler modus. Meerdere details hierover zijn nog niet bekendgemaakt.

  Wel zullen er enige veranderingen zijn ten opzichte van de 3DS-versie. Zo is de Classic modus nu gebaseerd op je skill en zullen er geen keuzes zijn om een pad te kiezen. Bovendien kun je deze modus ook spelen met een vriend. Het completeren van deze modus zorgt voor een eindfilmpje en bij elk personage is dat filmpje anders.

  MewTwo keert terug in Super Smash Bros.

  Vanaf het begin bij Super Smash Bros. Wii U zijn er 40 speelbare personages, voordat je aan de slag gaat om de extra karakters vrij te spelen. Jouw eigen gemaakte Mii kun je importeren van de 3DS-versie, als je die bezit.

  Zoals al eerder gezegd keert MewTwo terug, maar dat zal pas zijn in de lente van 2015. Hij zal dan een gratis DLC personage zijn, maar de enige voorwaarde hier is dat je de 3DS-versie en de Wii U-versie in bezit zult moeten hebben. Wil je alle informatie van de Nintendo Direct over Super Smash Bros. weten? Check dan het filmpje bovenaan de pagina!

  Super Smash Bros. Wii U is vanaf 5 december verkrijgbaar.

  Super Smash Bros. Wii U

  Verkijgbaar vanaf 28 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.