Super Smash Bros. Wii U krijgt Mii's als speelbare karakters

  Het is in Super Smash Bros. Wii U mogelijk om te vechten als jouw eigen aangemaakte Mii's. Nintendo maakt dit nieuws bekend via zijn conferentie op de E3.

  Tijdens de show van Nintendo op de E3 vertelt Masahiro Sakurai dat het in Super Smash Bros. Wii U mogelijk is om te vechten met Mii's. Sakurai geeft aan dat hij eerst tegen het hele idee was, maar omdat de personages nu gevechtsklaar worden gemaakt, kunnen zij zich goed weren tegen alle andere personages in de game.

  Voor iedere Mii is het mogelijk om te kiezen uit drie verschillende klassen: brawler, swordfighter en gunner. Iedere klasse heeft twaalf aanvallen wat betekent dat er in totaal 36 vaardigheden zijn voor de Mii's

  Verschillende vechtstijlen in Super Smash Bros. Wii U

  De brawler vecht met zijn blote handen en moet het hebben van het vechten van dichtbij. De swordfighter gebruikt een melee-wapen en vecht met gecontroleerde aanvallen. En de gunner beschikt over een vuurwapen waarmee hij tegenstanders van een afstand kan beschieten.

  Met dit nieuws maakt Nintendo ook de releasedata bekend voor Super Smash Bros. Wii U, maar ook voor de 3DS-versie. Op de handheld zal de game vanaf 3 oktober in de schappen liggen en de mensen met een Wii U kunnen de game rond de feestdagen verwachten.

  Super Smash Bros. Wii U

  Verkijgbaar vanaf 28 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.