Super Smash Bros Ultimate Switch bundel komt op 16 november uit

  De laatste Nintendo Direct is net achter de rug. Naast de vele gamereleases werd er ook een Super Smash Bros Ultimate Switch bundel aangekondigd. De nieuwste bundel is vanaf 16 november verkrijgbaar, maar het spel is toch pas vanaf 7 december te spelen.

  De nieuwe Super Smash Bros Ultimate bundel komt al op 16 november uit. In de bundel zit een houder met daarop verschillende vechters uit eerdere spellen. Ook de joy-con controllers zijn gebaseerd op Super Smash Bros. De nieuwe Switch bundel kan vanaf 16 november besteld worden voor ongeveer 360 euro. De downloadcode voor Super Smash Bros Ultimate is pas vanaf 7 december beschikbaar.

  Veel nieuwe games bekendgemaakt in Nintendo Direct

  Tijdens de Nintendo Direct, die werd uitgesteld door een hevige aardbeving in Japan, werd er meer informatie uitgebracht over de nieuwe RPG van Gamefreak, genaamd Town. Ook werd de naam van de nieuwe Yoshi game, die in het eerste kwartaal van 2019 moet uitkomen, bekendgemaakt.

  Eerder deze week werden al de Nintendo Switch Pokemon Let’s Go bundels aangekondigd. Er is een Pikachu-versie en een Eevee-versie. Voor deze bundels ga je ook ongeveer 350 euro betalen.

  Super Smash Bros Ultimate Switch bundel en een nieuw karakter

  Naast de Nintendo Switch Super Smash Bros Ultimate bundel werd er ook een nieuw karakter onthuld voor Super Smash Bros Ultimate. In onze special met de verwachtingen van de Nintendo Direct gaven wij aan dat we dachten dat het om Isaac uit Golden Sun zou gaan, maar we zaten ernaast. Het nieuwe karakter is Isabelle uit Animal Crossing. Dit spel gaat ook ergens in 2019 uitkomen voor de Nintendo Switch.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.