Kijk mee met de Super Smash Bros Ultimate stream om 20:00 op Facebook [Update: stream voorbij]

  Sinds afgelopen vrijdag is het grootste cross-over evenement van deze generatie uitgekomen. Nee, niet Avengers: Endgame, maar Super Smash Bros Ultimate! Personages vanuit de game-industrie komen samen om elkaar een pak slaag te geven op de Nintendo Switch. Om 20:00 kan je meekijken met onze Super Smash Bros Ultimate stream op de Facebookpagina van XGN.

  Wij zijn sinds afgelopen vrijdag druk bezig geweest met Super Smash Bros Ultimate, maar daar is nog niet alles mee gezegd. De game kent meer dan 70 speelbare personages, waar het overgrote deel standaard niet vrijgespeeld is in de game. Daarom gaan wij live op Facebook proberen de rest van de vechters vrij te spelen in de singleplayer modus World of Light en de oude vertrouwde Classic Mode.

  Update: Inmiddels is de stream afgelopen. Check hieronder de beelden terug:

  Bekijk de Super Smash Bros Ultimate stream om 20:00 op Facebook

  Het woord 'Ultimate' in Super Smash Bros Ultimate is nog nooit zo toepasselijk geweest, want in dit zesde deel van de cross-over serie heeft Nintendo alles uit de kast getrokken. Alle personages uit eerdere Smash-games zijn terug voor deze game plus nog een aantal veel verzochte vechters. Denk aan Ridley, King K Rool, Isabelle, Simon Belmont en de Inklings. Daarnaast kan je bijna alle eerdere stages uit de eerdere games spelen. Genoeg om te spelen dus!

  Wij gaan aan de slag met twee modi: World of Light en Classic Mode. In World of Light zijn alle vechters (behalve Kirby) verslagen door de schurk Galeem, die ze heeft veranderd in schaduw-achtige klonen bezeten door Spirits. Je moet alle vechters zien te bevrijden en uiteindelijk Galeem verslaan. Onderweg speel je personages vrij die je vervolgens weer kan gebruiken in de rest van de game.

  Daarnaast heeft Classic Mode een upgrade gekregen vergeleken met de eerdere games. Elk personage heeft nu een eigen versie van de modus, ook met een specifiek thema. Als Pac-Man vecht je tegen de oudste vechters op chronologische volgorde, terwijl je met Ness een reis maakt naar het stadje Onett. In onze Super Smash Bros Ultimate stream gaan we aan de slag met beide Classic Mode en World of Light.

  Super Smash Bros Ultimate is vanaf nu beschikbaar op de Nintendo Switch. Lees ook onze Super Smash Bros Ultimate review voor onze mening over de game. Natuurlijk krijg je ook tips tijdens de stream, maar je kunt daar ook alvast over lezen in onze Super Smash Bros Ultimate Tips & Tricks.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.