Super Smash Bros Ultimate stage builder mogelijk onthuld in reclame

  Zoals onthuld in februari komt er binnenkort een grote update voor Super Smash Bros. Ultimate. Wat er nieuw is in de update is nog even afwachten, maar het lijkt er nu op dat er mogelijk een Super Smash Bros Ultimate stage builder komt. In een nieuwe reclame is een paar seconden een nieuwe menuoptie te zien.

  Nintendo

  De reclame lijkt niet bedoeld om iets te onthullen over de 3.0.0 update, maar in de eerste paar seconden is in de rechteronderhoek van het scherm een nieuwe menuoptie in de ‘Games & More’ sectie te zien. Dit deel van het tv-scherm is buiten focus, maar er is een symbool te zien dat wijst op levels, en woorden waar mogelijk ‘stage builder’ uitgehaald kan worden.

  Hoe zal de Super Smash Bros Ultimate stage builder werken?

  De stage builder zat oorspronkelijk in Super Smash Bros. Brawl. In deze versie konden spelers hun eigen levels maken met vaste bouwblokken. De stage builder kreeg in Super Smash Bros. for Wii U een volledige make over, waardoor de basis lay-out van de levels met het gamepad getekend kon worden. Er was zo meer vrijheid wat vorm betreft, maar sommige elementen bleven blokken.

  Een Super Smash Bros Ultimate stage builder zal waarschijnlijk, zoals wel meer in Ultimate, meer lijken op de Wii U versie, al kan het vrij tekenen van het terrein beperkter zijn, zeker bij het spelen op een tv. Wel is het mogelijk dat het tekenen mogelijk is wanneer je de Switch als handheld gebruikt. De nauwkeurigheid van de Wii U stylus gaat wel verloren.

  Kunnen we nog meer verwachten in de update?

  In de oorspronkelijke aankondiging van versie 3.0.0 werd weinig losgelaten over wat er in deze versie nieuw zou zijn. De toevoeging van Joker aan de speelbare personages lijkt onvermijdelijk, en deze nieuwe reclame maakt aannemelijk dat er een stage builder aanwezig zal zijn. Of er verder nog iets nieuws toegevoegd zal worden zullen we af moeten wachten.

  Super Smash Bros. Brawl

  Verkijgbaar vanaf 27 june 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.