Super Smash Bros Ultimate Dragon Quest held aangekondigd

  De Super Smash Bros Ultimate Dragon Quest held is aangekondigd als DLC voor de game. Het gaat hier om een nieuw personage uit de Dragon Quest-serie. Nintendo toonde dit tijdens haar E3-livestream. Het ziet er naar uit dat het personage een hoop nieuwe dingen naar het spel gaat brengen.

  Al aan het begin van de Nintendo E3-stream, werden er al snel herinneringen opgeroepen naar de E3 van vorig jaar. Ook deze keer zagen we hoe verschillende Nintendo personages met elkaar op de vuist gingen. Link, Meta Knight en heel veel andere personages trokken hun zwaarden om elkaar aan te vallen.

  Dragon Quest held naar Super Smash Bros. Ultimate

  Toen werd duidelijk waarom. Er komt een nieuwe vechter naar Super Smash Bros. Ultimate. Dit werd duidelijk aan de hand van een uitgebreide trailer waarin verschillende zwaardvechters hand in hand samen moesten vechten om het op te nemen tegen je favoriete Nintendo-helden. In de trailer zien we al hoe de held van de nieuwste Dragon Quest-game het opneemt tegen onze favoriete helden. De laatste beelden refereren nog naar hem als Held. Dit lijkt vooralsnog zijn naam te zijn.

  De held van Dragon Quest kan verschillende vormen aannemen uit de afgelopen vier games van de franchise: Dragon Quest 3: The Seeds of Salvation (a.k.a. Dragon Warrior 3 voor de NES), Dragon Quest 4: Chapters of the Chosen (a.k.a. Dragon Warrior 4 voor de NES), Dragon Quest 7: Journey of the Cursed King (PlayStation 2), and Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age (die later dit jaar naar de Nintendo Switch komt). Het personage komt dus voornamelijk als downloadbare content naar Super Smash Bros. Ultimate om die game te promoten.

  Het is nog niet duidelijk wanneer de personages precies aan Super Smash Bros. Ultimate worden toegevoegd. Op het moment geeft Nintendo aan dat we de nieuwe fighter ergens deze zomer mogen verwachten.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.