Super Smash Bros Ultimate Banjo Kazooie DLC reveal tijdens E3 2019

  Banjo-fans opgelet! Deze oude held keert weer eens terug naar een Nintendo console. Dit keer niet met zijn eigen game, maar door te verschijnen in een bestaande game van Nintendo. Er komt namelijk Super Smash Bros Ultimate Banjo Kazooie DLC uit!

  Dit nieuws werd aangekondigd tijdens de Nintendo E3 2019 livestream. Fans vroegen al een flinke tijd om Banjo als speelbaar personage op deze Nintendo Switch-versie van Nintendo's kindvriendelijke knokpartij.

  Reveal van Super Smash Bros Ultimate Banjo Kazooie DLC

  Dit nieuws werd aangekondigd door te refereren aan flink wat andere Rare personages. Zo zagen we Donkey Kong en zijn makkers. Even leek het erop dat Banjo werd aangekondigd, maar Nintendo houdt wel van een grapje. Wat leek op een silhouet van de twee oude retro helden, bleek al snel het Duck Hunt Duo. In de chat bij de Youtube stream reageerden fans al teleurgesteld. Tot Nintendo bekendmaakte dat ze een grapje maakte en onze helden uit Banjoo Kazooie alsnog toonde.

  Vooralsnog is het niet bekend wanneer de downloadbare Banjo Kazooie content voor Super Smash Bros Ultimate uitkomt. Er is enkel herst 2019 gecommuniceerd. Waarschijnlijk zal Nintendo hier binnenkort meer over bekendmaken. Ben je zelf benieuwd naar de reveal trailer? In dit artikel vind je ook de trailer terug die Nintendo tijdens de E3 2019 livestream toonde.

  Meer DLC voor Super Smash Bros Ultimate is onderweg

  Tijdens de E3 werd er ook andere downloadbare content voor Super Smash Bros. Ultimate aangekondigd. Zo werd er ook meer bekendgemaakt over een release van Dragon Quest Super Smash Bros Ultimate DLC. Het rooster met vechters in Super Smash Bros Ultimate wordt dus nog flink uitgebreid.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.