Super Smash Bros Switch release aangekondigd

  De laatste onthulling tijdens de Nintendo Direct presentatie was niet de minste: er komt een Super Smash Bros Switch release aan! Onder andere Splatoon personages zullen in deze Switch-versie van de game aanwezig zijn.

  De lang lopende Super Smash Bros-serie krijgt een Nintendo Switch versie. Dit maakte Nintendo tijdens de Nintendo Direct livestream presentatie van 8 maart bekend. Het is nog niet bekend of dit een nieuwe release van de Wii U- en 3DS versies is die eerder uit kwamen, of dat het gaat om een compleet nieuwe Smash Bros game. In ieder geval zullen de Inklings uit Splatoon twee nieuwe speelbare personages zijn.

  Bovenin kun je de trailer van de game bekijken. In de trailer zijn onder andere de krachten van de Splatoon personages te zien, samen met de bevestiging van Link en Mario aanwezig zullen zijn. Het lijkt erop dat Link zijn outfit uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild aan heeft.

  Super Smash Bros Switch release - Datum nog onbekend

  De game heeft momenteel de werktitel 'Nintendo Switch Super Smash Bros', een officiële naam moet nog komen. Het is ook nog niet bekend wanneer de Super Smash Bros Switch release precies moet gaan verschijnen, maar Nintendo liet weten dat de game in ieder geval in 2018 op de Switch moet uitkomen. Mogelijk krijgen we tijdens E3 2018 meer te weten over deze nieuwe titel.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.