Super Smash Bros. krijgt alternatieve Samus kostuums

  Masahiro Sakurai, de regisseur van Super Smash Bros. for 3DS en Wii U, heeft twee alternatieve kostuums voor Samus onthuld in een post op Miiverse. Daarnaast laten de 3DS beelden Brinstar zien als een arena.

  De twee outfits zijn gebaseerd op Samus in de aftiteling van Metroid: Fusion en Metroid: Zero Mission. Sakurai houdt dagelijks fans op de hoogte van de ontwikkeling van Super Smash Bros. via Miiverse. Zo maakte hij eerder al bekend via Miiverse dat het mogelijk wordt om trofeeën te kopen voor de 3DS versie in een speciale trophy shop.

  Super Smash Bros. is de grootste Smash game tot nu toe

  Super Smash Bros. krijgt dus alternatieve kostuums, maar wie er allemaal precies kostuums krijgen en hoeveel kostuums er zullen zijn. Wel is al bekend dat er minstens 33 speelbare karakters in beide versies van de game voorkomen, waaronder non-Nintendo personages als Sonic. Super Smash Bros. for Wii U heeft nog geen releasedatum, maar verschijnt wel nog dit jaar. De 3DS versie verschijnt 3 oktober, en is verkrijgbaar in een gelimiteerde uitgave samen met een speciale Super Smash Bros. 3DS XL.

  Super Smash Bros. 3DS

  Verkijgbaar vanaf 3 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.