Super Smash Bros. day-1 patch en trailers

  Super Smash Bros. voor 3DS komt vandaag uit en om dat te vieren brengt Nintendo ons nieuwe trailers en een patch waardoor iedereen online kan spelen.

  Naast de toevoeging van online multiplayer maakt de patch de game ook "gebalanceerder om zo een betere game-ervaring te creëren," aldus de beschrijving bij de patch. Houd er wel rekening mee dat je aardig wat ruimte op je 3DS over moet hebben voor de patch.

  Om de patch te downloaden moet jouw 3DS de laatste firmware update hebben, waarna je een QR-code kunt scannen op de website van Nintendo. Ook kun je naar de eShop gaan wanneer je SSB in je 3DS hebt zitten, zodat je direct info krijgt over de nieuwe software-update.

  Super Smash Bros. trailers

  Voor degenen die nog twijfelen of ze de game gaan halen, heeft Nintendo twee nieuwe trailers vrijgegeven. Een met drie minuten gameplay (hierboven) om iedereen lekker te maken, de ander met uitleg over hoe Super Smash Bros. nou eigenlijk werkt.

  Super Smash Bros. verschijnt daarnaast ook nog voor de Wii U, maar wanneer deze verschijnt is nog niet bekend. Wel kun je data overzetten van je 3DS naar je Wii U, en andersom. Je vrijgespeelde en getrainde karakters neem je op deze manier altijd met je mee.

  Super Smash Bros. 3DS

  Verkijgbaar vanaf 3 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.