Super Smash Bros. 3DS wereldwijd een succes

  Super Smash Bros. 3DS gaat als warme broodjes over de toonbank, zo maakt Nintendo middels een persbericht bekend. De vechtgame met bekende Nintendo karakters is inmiddels wereldwijd al meer dan 2,8 miljoen keer verkocht.

  De serie van Nintendo gaat al heel wat jaartjes mee. Deel één verscheen in 1999 op de Nintendo 64 en sindsdien heeft elke Nintendo console wel een nieuwe Super Smash Bros. game gekend. Het is voor het eerst dat een handheld van Nintendo ook een Super Smash Bros. deel kreeg.

  Super Smash Bros. 3DS is groot succes

  Dat gebeurde op 3 oktober. Ook in dit deel nemen bekende Nintendo personages het tegen elkaar op. Spelers kunnen met elkaar vechten, met een maximum van vier personen. De game verdiende van ons een dikke 9 in de Super Smash Bros. 3DS recensie. Onze Lars schreef onder meer het volgende:

  Super Smash Bros. 3DS is een geweldige game, en meer dan een zoethoudertje totdat de Wii U-versie uitkomt. Dit is de enige manier om onderweg ook Super Smash te spelen, en van de iets minder soepele controls op de 3DS hebben we nooit last gehad

  De releasedatum van de Wii U versie is nu ook bekend. Die variant verschijnt op 5 december.
  Meer informatie over Super Smash Bros. 3DS staat op de officiële website.

  Super Smash Bros. 3DS

  Verkijgbaar vanaf 3 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.