Super Smash Bros. 3DS had plannen voor 8-speler modus

  Uit ongebruikte audiobestanden is gebleken dat een achtspeler modus gepland stond voor Super Smash Bros. 3DS. In een voice-over is te horen hoe de presentator spreekt over acht spelers. Ook worden verschillende modi genoemd die niet in het eindpoduct zitten.

  Dit blijkt uit een YouTube-video van gebruiker shyguytwopoint0, die de audio bestanden vond in de data van de game. Tot nu toe is er nooit meer dan een vier speler modus geweest in de Super Smash Bros.-serie. Nintendo heeft niet gereageerd op de lek, noch is er ooit iets bekendgemaakt over een achtspeler modus. Geschrapte modi die genoemd worden zijn onder andere Boss Battle modus, tournament modus en evenement matches.

  Super Smash Bros. 3DS en multiplayer

  Super Smash Bros. 3DS ondersteunt multiplayer online met vrienden en met vreemden. Mocht je met vreemden willen spelen dan heb je twee mogelijkheden, "For Fun" en "For Glory". For Fun geregistreerd het aantal keer dat je win, speelt zich af in willekeurige stages en bevat alle items. In For Glory wordt zowel het aantal keer dat je wint en het aantal keer dat je verliest geregistreerd.

  Super Smash Bros. 3DS

  Verkijgbaar vanaf 3 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.