Super Monkey Ball Banana Blitz HD aangekondigd voor alle consoles

  SEGA heeft Super Monkey Ball Banana Blitz HD aangekondigd en bevestigt daarmee een gerucht van een tijdje geleden. Deze game kwam oorspronkelijk uit op Nintendo Wii in 2006. De HD remaster komt naar Switch, Xbox One, PS4 en later ook naar PC.

  SEGA Europe

  In tegenstelling tot de oorspronkelijke Banana Blitz zal de HD remaster dus multiplatform gaan. De console versies komen uit in oktober 2019, terwijl de PC versie in de winter van dit jaar op Steam moet verschijnen. Elk platform heeft een besturing die speciaal voor dat platform is geoptimaliseerd.

  Zijn er nieuwe features in Super Monkey Ball Banana Blitz HD?

  Deze Monkey Ball remaster bevat 100 singleplayer levels en 10 multiplayer minigames. Naast deze content uit de Wii versie wordt Banana Blitz HD verrijkt met online leaderboards voor de Time Attack modus van de singleplayer. Daarnaast is er een minigame decathlon waarin je tien minigames achter elkaar speelt. Ook voor je score in deze modus zijn er online leaderboards.

  Deze remaster van Super Monkey Ball Banana Blitz komt uit op 29 oktober 2019, bijna 13 jaar na de release van de originele Wii-versie. Een trailer voor de game is bovenaan deze pagina te zien.

  Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

  Verkijgbaar vanaf 29 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.