Super Meat Boy gratis te downloaden in de Epic Games Store

  Wanneer je de Epic Games launcher opstart, krijg je meteen in beeld dat Super Meat Boy gratis te downloaden is. Epic Games en Team Meat hebben samen een deal gesloten en de game is tot en met 10 januari gratis. In heel 2019 zal er iedere twee weken een gratis game zijn in de Epic Games Store.

  Team Meat

  De Epic Games Store moet de concurrentie aangaan met Steam en daarom is er nu een actie waarbij je verschillende gratis PC games kunt krijgen. Epic Games gaat namelijk iedere twee weken een gratis game weggeven. De eerste game die werd weggegeven was Subnautica, maar nu is het de beurt aan Super Meat Boy. De actie loopt tot en met 10 januari 2019.

  Super Meat Boy gratis te downloaden

  Super Meat Boy is een moeilijke platformer met maar liefst 300 levels. Deze levels zijn verdeeld in vijf verschillende hoofdstukken. In Super Meat Boy speel je als een kubus van vlees en moet je proberen om je vriendin te redden. Iedere held heeft een superschurk nodig en in het geval van Super Meat Boy heet de schurk Dr. Foetus.

  Normaal gesproken betaal je voor Super Meat Boy 14,99 euro, maar op dit moment kun je de game gratis toevoegen aan jouw bibliotheek op Epic Games. Wanneer de actie voorbij is en jij hebt de game al gedownload, kun je deze voor altijd houden. Met 300 uitdagende levels ben je met deze game wel even zoet.

  Iedere twee weken een gratis game

  Epic Games, vooral bekend van de populaire battle royale game Fortnite, gaat met de Epic Games Store de strijd aan met Steam. Steam is op dit moment de grootste aanbieder van games op PC, maar daar probeert Epic Games een stokje voor te steken. Iedere twee weken zal Epic Games een game gratis aanbieden. Heel 2019 kun je dus gratis games krijgen, wanneer je de Epic Games Store in de gaten houdt. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste gratis games? Volg Epic Games dan op Twitter.

  Het vervolg op Super Meat Boy gaat Super Meat Boy Forever heten. In het vervolg zullen er meer dan 7000 levels zijn en de release voor deze game zal ongeveer plaatsvinden in april 2019.

  Super Meat Boy

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.