Super Mario Run voor Android heeft eindelijk release window

  Android gebruikers hebben er iets langer op moeten wachten, maar eindelijk is er meer duidelijkheid over de release van Super Mario Run. Super Mario Run voor Android zou ergens in maart beschikbaar moeten komen.

  Hoewel we nog steeds geen specifieke releasedatum hebben, is een release window van maart meer goede informatie voor Android gebruikers. Nintendo kondigde het nieuws aan via Twitter. De tweet kun je hieronder vinden:

  Android gebruikers hebben iets langer moeten wachten op Super Mario Run, de game kwam namelijk in december al beschikbaar voor iOS gebruikers. Zij hebben dus al enige tijd met de game doorgebracht, maar in maart is dan eindelijk de release voor Super Mario Run voor Android. Eerder kon je jezelf al registreren voor de game, hierdoor krijg je een melding wanneer de game beschikbaar komt op de release.

  Super Mario Run voor Android binnenkort beschikbaar

  Super Mario Run voor Android is net als zijn iOS equivalent zoals Nintendo dat noemt Free-To-Start. Dit houdt in dat je Super Mario Run gratis kunt downloaden en meteen toegang hebt tot de eerste drie levels. Wil je nog meer levels, dan zul je eenmalig 9,99 euro voor de game moeten betalen.

  Bij de eerste release was Super Mario Run enorm populair, de game werd zelfs meer dan 40 miljoen keer gedownload in de eerste 4 dagen. Echter, heeft maar een klein deel van de personen die de game gedownload heeft ook daadwerkelijk de game gekocht. Het moet dus nog maar blijken of Super Mario Run voor Android dezelfde impact zal hebben als de iOS versie had.

  De specifieke releasedatum voor Super Mario Run voor Android zal waarschijnlijk binnenkort worden aangekondigd. Tot die tijd kun je meer leren over Super Mario Run door onze Super Mario Run review te lezen.

  Super Mario Run

  Verkijgbaar vanaf 15 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.