Super Mario Run Android kopen geeft soms foutcode 804-9170

  Super Mario Run is al even voor iOS uit, maar vanaf vandaag kunnen Android gebruikers dan eindelijk met de game aan de slag. De Mario runner heeft alleen wat problemen als je de game koopt na de proefversie gespeeld te hebben.

  Super Mario Run is vanaf vandaag uit voor iedereen met een Android apparaat. De game is al even uit voor iOS apparaten en is daar razend populair. Toen de game op dat platform uitkwam, waren er nog wel eens wat problemen. Zo kon niet iedereen zomaar de game aanschaffen zonder een foutmelding te krijgen. Deze problemen blijken nu ook bij de Android gebruikers voorbij te komen.

  Foutcode 804-9170

  Gebruikers die de game namelijk direct gedownload hebben en gratis aan de slag gegaan zijn ondervinden namelijk problemen zodra ze de hele game willen aanschaffen. Spelers die in proefversie aan de slag gaan kunnen de eerste wereld doorlopen zonder extra kosten. Ook is er een Toadrace beschikbaar. Maar zodra spelers dan naar het aankoopscherm gaan om de volledige versie aan te schaffen voor 9,99 krijgen ze nul op hun rekest. Foutcode 804-9170 verschijnt dan op het scherm.

  Ook spelers die via de Google Play Store een aankoop doen kampen met soortgelijke problemen. Zij kunnen de levels aanschaffen, maar vervolgens is het niet altijd mogelijk om deze direct te spelen. Nintendo geeft in de hulp functie van de game aan dat het even kan duren voor de levels beschikbaar zijn, maar soms is dit dus niet het geval.

  Hoeveel gebruikers hinder ondervinden van deze foutmelding is onbekend. Super Mario Run is vanaf vandaag beschikbaar voor Android apparaten.

  Super Mario Run

  Verkijgbaar vanaf 15 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.