Super Mario Odyssey Switch bundel aangekondigd

  Een Super Mario Odyssey Switch bundel is door Nintendo bekendgemaakt. Ook krijgt de game een speciale Fotomodus.

  Tijdens de Nintendo Direct van 13 september heeft Nintendo aangekondigd dat er een speciale Switch bundel komt met een console en de game. Ook heeft Nintendo een trailer uitgebracht waar nieuwe gameplay in wordt getoond.

  Super Mario Odyssey Switch bundel bevat console en game

  Tijdens de Nintendo Direct is ook bekendgemaakt dat er een speciale bundel komt. In deze bundel zit de Nintendo Switch, de game Super Mario Odyssey, rode Joy-Cons en een opbergcase voor de console. Deze case is rood en heeft de pet van Mario op de voorkant. De Nederlandse prijs van de bundel is nog niet bekend, maar in Amerika heeft de bundel een adviesprijs van 380 dollar.

  Ook de speciale amiibo voor de game zijn weer laten zien. Deze amiibo van Mario, Peach en Bowser dragen allemaal bruiloftskleding.

  Super Mario Odyssey heeft fotomodus

  In de trailers toont Nintendo een aantal nieuwe levels voor Super Mario Odyssey.Het gaat onder andere om een level op het strand en een level in de sneeuw.

  Ook laat de trailer een nieuwe gameplay modus zien. Deze fotomodus laat spelers in de game foto’s maken. De gemaakte foto’s kunnen ook bewerkt worden, en op verschillende social media gepost worden of gebruikt worden als achtergrond van je smartphone. Onder de aangekondigde filters voor fotomodus zit een manier om je Super Mario Odyssey foto’s er uit te laten zien als screenshots van een Game Boy of SNES game.

  Super Mario Odyssey komt op 27 oktober uit, exclusief voor de Nintendo Switch. Op deze dag komt ook de Super Mario Odyssey Switch bundel uit, en de drie aangekondigde amiibo.

  Super Mario Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.