Super Mario Maker en Splatoon update voor Wii U

  De Super Mario Maker en Splatoon update, de twee grootste titels voor de Nintendo Wii U, zijn vanaf vandaag beschikbaar. De updates bevatten een heleboel verbeteringen in gameplay, matchmaking en natuurlijk een hoop nieuwe extra’s.

  Super Mario Maker Update

  Voor Super Mario Maker houdt de update in dat er zes nieuwe features zijn doorgevoerd. De belangrijkste toevoeging is de ‘Keys’ die beschikbaar zijn bij het bouwen van je level. Vanaf nu is het mogelijk om een key aan een eindbaas te linken, zodat deze de key dropt bij het verslaan van de eindbaas. De keys zullen je vervolgens toegang geven tot een ‘keydoor’, een gesloten deur, die eveneens is toegevoegd aan het bestand.

  Buiten de toevoeging van de sleutels aan Mario Maker, is er ook een extra moeilijkheidsgraag toegevoegd aan de Super Mario Maker’s 100 Mario Challenge. De challenge waarbij je in honderd pogingen, zes moeilijk levels moet behalen. Voorheen konden spelers tot het niveau 'expert' spelen, maar met deze update is er voor de échte diehards een 'super expert' modus toegevoegd.

  Daarnaast zijn er twaalf nieuwe outfits toegevoegd aan Mario Maker en is het mogelijk om te zien op welke plek andere spelers, die jouw level probeerden te halen, stierven.

  Splatoon Update Multiplayer

  Splatoon Update

  Het belangrijkste dat Nintendo voor de Splatoon update in petto heeft, is dat de matchmaking is verbeterd. Spelers zullen niet alleen gekoppeld worden aan spelers dichter bij hun eigen rank, ook kunnen spelers in ranked matches hun voorkeur geven voor wapens waarmee teamgenoten en vijanden schieten. Daarnaast zullen overwinnaars minder punten verdienen als er, halverwege de game, een disconnect of ragequiter bij de tegenstander is.

  Als laatste zijn er door Nintendo nog enkele kleine verbeteringen gedaan aan de verschillende Splatoon maps. Splatoon heeft inmiddels de magische grens van 1 miljoen verkopen in Europa behaald.

  Super Mario Maker

  Verkijgbaar vanaf 11 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.