Super Mario film komt van de studio van Minions

  Het hing eind vorig jaar al in de lucht en ook begin dit jaar deden de geruchten over een Super Mario film de ronde. Vandaag is het hoge woord er dan eindelijk uit, nu Nintendo aankondigt samen met Illumination te gaan werken aan een Super Mario productie voor op het witte doek!

  Voordat je je af gaat vragen welke acteur het meest geschikt zou zijn voor de rol van de besnorde loodgieter, is het goed om te weten dat het om een animatiefilm gaat. Illumination is namelijk bekend van onder andere de Despicable Me films (in Nederland Verschrikkelijke Ikke, die toch behoorlijk vermakelijk waren volgens onze reviews), Minions en The Secret Life of Pets.

  Dat Mario wel de hoofdrol gaat spelen in de film moge duidelijk zijn. Om ervoor te zorgen dat het verhaal van de film niet opeens over liefde op een tropisch eiland gaat zoals bij de verfilming van Far Cry gebeurde, werkt de ontwerper van Mario, Chris Miyamoto achter de schermen mee aan de film.

  De Super Mario film is officieel aangekondigd

  Volgens Nintendo is dit de uitgelezen kans om Mario niet alleen van je beeldscherm te laten knallen in games, maar zijn avonturen ook voor een nog groter publiek in de bios te laten zien. Want met Universal Pictures als mede producent, zal de film wereldwijd worden vertoond. Een releasedatum en eventueel script van de film zijn helaas nog niet bekend.

  Zoals je kan lezen in onze Super Madio Odyssey review is het over een andere boeg gooien van Mario zeker geen slecht idee. Mocht de film je dus meenemen naar de echte wereld zoals dat in Odyssey gebeurde, dan zou het de film misschien niet eens een plekje hoeven te krijgen in onze lijst met slechte game verfilmingen. Mocht je zelf van Odyssey willen genieten om alvast in de stemming te komen, dan kan je het spel hier halen voor de Switch.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.