Sunset Overdrive Add-on is nu beschikbaar

  Vorige maand onthulde Insomniac Games de nieuwste add-on voor Sunset Overdrive, Dawn of the Rise of the Fallen Machines. Vanaf vandaag is de Sunset Overdrive Add-on beschikbaar.

  De Sunset Overdrive Add-on komt samen met de Season Pass en kan daarnaast ook los worden gekocht in de Xbox Store voor 9,99 euro. De Sunset Overdrive Add-on bevat een nieuw verhaal en gebieden om te ontdekken. Dawn of the Rise of the Fallen Machines is voorzien van gloednieuwe wapens, valstrikken, vijanden en outfits. Het komt ook met een nieuwe gigantische Energy Ball die alleen bestuurd kan worden door een speler.

  Sunset Overdrive Add-on bevat een bonus

  Als een toegevoegde bonus viert Insomniac Games 1 april op de enige manier zoals Fizzie dat zou doen, met een nieuwe achievement. De “Worst Job in the Kingdom” achievement kun je ontgrendelen door de “Floating Garbage” missie opnieuw te spellen en te behalen binnen 15 minuten voor een gamerscore van 200.

  Met een Season Pass heeft Sunset Overdrive nu een totaal van 1.925 gamerscore punten. Dat is bijna het dubbele van het aantal dat is opgenomen in het basisspel.

  Sunset Overdrive

  Verkijgbaar vanaf 31 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.