Sun en Moon Celestial Storm uitbreiding nu beschikbaar

  De nieuwste uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game Sun en Moon Celestial Storm is nu verkrijgbaar. De uitbreiding bevat nieuwe kaarten voor onder andere Pokémon-GX.

  De uitbreiding biedt meer dan 160 kaarten om te verzamelen en om nieuwe Pokémon-GX om aan de decks van spelers toe te voegen. Hieronder vallen Articuno-GX, Blaziken-GX, Scizor-GX, Stakatake-GX en Rayquaza-GX. Verder zijn er ook nieuwe Prism Star-kaarten van Latios, Latias en Jirachi.

  Sun en Moon Celestial Storm uitbreiding verkrijgbaar

  In een trailer op het YouTube kanaal van Pokémon is meer te zien over de kaarten die beschikbaar komen. Zo is er meer informatie te zien over de statistieken van de pokémon. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  De Sun & Moon Celestial Storm Booster is nu verkrijgbaar voor 33,96 euro (4 pakjes) en bevat tien pokémon kaarten. De Elite Trainer Box kost 47,95 euro en bevat 160 nieuwe kaarten waaronder 3 Prism Star kaarten, 11 Pokémon-GX, 3 Ultra Beasts, 27 trainer kaarten en Rainbow Energy. Mocht je meteen 36 pakjes willen kopen, dan ben je 89,99 euro kwijt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.