Suicide Squad onder de Oscar make-up finalisten

  De Oscars komen er weer aan en dat betekent dat er beetje bij beetje meer informatie over de genomineerden bekend wordt gemaakt. Nu is er informatie naar buiten gekomen over de Oscar make-up finalisten en die bevat een aantal opmerkelijke kandidaten.

  De Oscars zijn misschien wel de meest bekende filmprijzen ter wereld en ook dit jaar vindt dit evenement weer plaats. 2016 was een goed jaar voor films, en het is een kwestie van tijd tot de genomineerden van alle categorieën bekend worden gemaakt.

  Voor de mensen die ontzettend nieuwsgierig zijn is er al wat informatie bekend. Zo zijn namelijk de Oscar make-up finalisten bekendgemaakt en die bestaan uit zeven films. Twee van die finalisten zijn superheldenfilms, namelijk Deadpool en Suicide Squad.

  Deadpool en Suicide Squad onder de Oscar make-up finalisten

  De andere finalisten zijn 'The Dressmaker', 'Florence Foster Jenkins', 'Hail, Caesar!', 'A Man Called Ove' en 'Star Trek Beyond'. Op 7 januari gaan de leden van de Academy stemmen op drie kanshebbers voor de Oscar voor beste make-up en haarstyling, en één van die drie films neemt dan de welverdiende Oscar mee naar huis.

  Deadpool is overigens ook in strijd voor prijzen bij de Golden Globes. De superheldenfilm is namelijk genomineerd voor de categorieën 'beste komedie' en 'beste acteur'.

  Vorig jaar ging de Oscar voor beste make-up en haarstyling naar Mad Max: Fury Road, die film was tijdens de Oscars van 2016 tien keer genomineerd, daarvan wonnen ze er zes. De Oscars van 2017 worden op 26 februari uitgereikt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.