Suicide Squad film met Tom Hardy en Will Smith?

  Kort geleden kwam Warner Bros. naar buiten met een planning voor DC Comics films van 2016 tot aan 2020. Een opvallende aankondiging hierin was Suicide Squad, die al in 2016 na Batman v Superman: Dawn of Justice moet verschijnen. De geruchtenmolen voor Suicide Squad is nu gestart met namen als Tom Hardy en Will Smith.

  Bij het bekendmaken van de planning werd duidelijk dat David Ayer de regisseur is voor Suicide Squad. Verder was nog helemaal niets bekend, maar nu blijkt dat DC Comics en Warner Bros. de productie van Suicide Squad in een hoge versnelling zet. Zo wordt er aan het script gewerkt, is Charles Roven aangetrokken als producent en is men druk bezig om acteurs en actrices aan te trekken voor deze film.

  Tom Hardy en Will Smith zijn bijna zeker van een rol

  Volgens Deadline staan Tom Hardy en Will Smith op het punt om hun handtekening te zetten onder een contract voor Suicide Squad. Hardy en Smith zijn niet onbekend in het maken van blockbuster films, maar Ryan Gosling is dat nog wel. Toch lijkt het erop dat Ryan Gosling in een blockbuster film gaat spelen, zo wordt Gosling door Hollywood Reporter genoemd voor rollen in Houdini, Doctor Strange en Suicide Squad.

  Als laatste is actrice Margot Robbie nog genoemd voor een rol in Suicide Squad. Robbie zou in eerste instantie een rol spelen in Ghost In The Shell voor DreamWorks, maar deze rol is uiteindelijk vergeven aan Scarlett Johansson. De kans dat Robbie een rol krijgt in Suicide Squad is vrij groot. Zo heeft Robbie eerder met Warner Bros. samengewerkt voor The Wolf of Wall Street en is ze te zien in de aankomende film Focus samen met Will Smith.

  Suicide Squad is een groep bad guys

  Suicide Squad gaat over een groep van slechteriken die gevaarlijke missies voor de overheid uitvoeren in ruil voor strafvermindering. De groep bestaat uit karakters als Deadshot, King Shark, Captain Boomerang en Harley Quinn. Het is op dit moment niet bekend welke karakters in de film voorkomen en welke acteurs daadwerkelijk gaan spelen in Suicide Squad. Wij weten wel dat Suicide Squad vanaf 5 augustus 2016 is te zien in de bioscopen, maar verder is het afwachten op meer nieuws.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.