Sucker Punch game in ontwikkeling volgens Sony

  Er is alsnog een Sucker Punch game in ontwikkeling. Sony baas Shuhei Yoshida zou de game al hebben gespeeld, ondanks het wegblijven van Sucker Punch op de E3.

  Eerder deze maand kregen we op 12 juni de E3 show van Sony voorgeschoteld. Daarbij hebben we geen trailer of teaser van Sucker Punch voorbij zien komen. De verwachtingen dat er een nieuwe InFamous game zou komen was daarmee dus vervlogen.

  Toch wel een game in de maak

  Op het GameSpot podium op de E3 zou Shuhei Yoshida hebben gezegd de game al meerdere uren en keren te hebben gespeeld. Hij liet er echter geen details over de game los, waarmee de vraag welke naam de game zal dragen nog steeds rest.

  "I have played many, many more times of such game; and every time I play ... I shouldn't be talking any more. It is a game. They are not making movies. It is now very narrow."

  Yoshida zegt dat Sucker Punch simpelweg geen films maken, maar games.

  Eerder games

  De studio Sucker Punch is in het bezit van Sony. Alle games komen dus exclusief uit op de PlayStation platformen. De bekendste games van de studio zijn de InFamous games. De meest recente game van de studio kwam uit in 2014, dat was InFamous: First Light. Sony gelooft nog steeds in een toekomst van de serie.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.