Subnautica Xbox One release is nu een feit

  De ontwikkelaar van Subnautica heeft een grote verrassing in petto voor iedere Xbox One bezitter. Om 12 uur vandaag was de Subnautica Xbox One release.

  Deze versie van Subnautica is nog geen eindproduct. Net zoals eerder bij de PC versie is de Subnautica Xbox One versie een soort early access game, waarbij er na de release steeds updates en verbeteringen worden doorgevoerd. De Subnautica Xbox One versie ligt op dit moment nog iets achter op de PC Steam versie.

  Subnautica is een survival game die zich afspeelt op een wereld waarbij er geen land in zicht is. Nadat de speler met zijn ruimteschip gecrasht is op de planeet is de speler de enige overlevende midden in een oceaan. De speler zal onder water op zoek moeten gaan naar bruikbare spullen om te overleven. Denk hierbij aan mineralen en metalen om een basis te bouwen, om duikapparatuur te verbeteren en zelf onderzeeërs te bouwen.

  Subnautica Xbox One release loopt nu nog iets achter op de PC versie

  De ontwikkelaars hebben aangegeven dat zij er een prioriteit van maken om de Subnautica Xbox One versie zo snel mogelijk gelijk willen trekken met de PC versie. Allereerst gaan zij zich focussen op het toevoegen van de Farming & Machinery updates. Wat hierna de eerstvolgende update zal worden is nog niet bekend.

  Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen over de Subnautica Xbox One versie heeft de ontwikkelaar een speciaal Twitter account geopend voor de Xbox One versie. Deze kun je hier volgen.

  Eind vorig jaar kwam er al een bericht dat Subnautica naar de Xbox One zou kunnen komen maar tot vandaag was hier nog geen zekerheid over. De ontwikkelaar heeft expres gewacht met het uitbrengen van het Subnautica Xbox One release nieuws totdat het zeker was dat het ook daadwerkelijk ging gebeuren.

  Subnautica

  Verkijgbaar vanaf 23 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.