Studio voor Wolfenstein 2 Switch versie bekendgemaakt

  De studio die de Wolfenstein 2 Switch versie maakt is bekend! Bethesda heeft de naam van de studio bekendgemaakt in een interview. De Switch versie van de game zal gemaakt worden door de studio Panic Button.

  In het interview leggen Tommy Tordsson Bjork, narrative designer en Andreas Öjerfors, senior game designer, uit waarom de keuze wederom is gevallen op Panic Button. De Switch versie van DOOM is erg goed geworden en de mannen gaan er dan ook van uit dat Wolfenstein 2 net zo goed wordt als de DOOM Switch port. Bjork en Öjerfors geven aan dat Panic Button een expert is op gebied van de Switch en de engine waarop Wolfenstein 2 is gebouwd.

  Panic Button heeft naast de Switch versie van DOOM ook de Switch versie van Rocket League gemaakt. De studio staat er om bekend het uiterste te vragen van de Nintendo Switch. Bethesda heeft er vertrouwen in dat de Wolfenstein 2 Switch versie een succes wordt.

  Wolfenstein 2 Switch versie komt wel, VR versie komt niet

  In het interview werd ook gevraagd of er mogelijk een Wolfenstein 2 VR versie aan kan komen. Bethesda geeft aan dit niet van plan te zijn, maar ze zijn wel geïnteresseerd in VR experimenten. Ze wil graag een fysieke band tussen speler en gamewereld creëren en zijn benieuwd naar de mogelijkheden met VR.

  Wolfenstein 2 is uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game heeft van ons een dikke negen gekregen in onze review.

  Wolfenstein 2: The New Colossus

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.