Studio van Kojima Productions getoond door Hideo zelf

  Na de scheiding tussen Konami en Hideo Kojima, heeft Kojima besloten voor zichzelf te beginnen. Dit heeft geleid tot de oprichting van zijn eigen studio genaamd Kojima Productions. De spelmaker deelt trots een aantal kiekjes van de nieuwe studio van Kojima Productions.

  De studio van Hideo Kojima is te vinden in Tokio in Japan en kosten noch moeite zijn gespaard om de studio er zo luxe en professioneel mogelijk uit te laten zien. De afbeeldingen van de nieuwe studio zijn te vinden op de site van Kojima Studios zelf.

  Veel luxe en gemak in nieuwe studio van Kojima Productions

  De nieuwste studio van Kojima is duidelijk ontworpen in een moderne stijl. Op de afbeeldingen is veel wit en zijn voornamelijk strakke lijnen te zien. Ook de bar, die zich letterlijk naast de werkvloer bevindt, is erg opvallend te noemen. Ook wordt er stil gestaan bij het verleden en de projecten waar op dit moment aan gewerkt worden.

  Door de hele studio van Kojima Productions zijn verschillende verwijzingen te vinden naar het werk en successen van Kojima zelf. Zo word je bij het entree begroet door een gigantisch standbeeld van de mascotte van de studio en is er op de muren van het pand veel artwork te vinden van Kojima's werk. Ook is er een speciale kamer waar de accolades, die verdiend zijn door Kojima, tentoon worden gesteld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.