Street Fighter 5 Ken onthuld - Nieuwe look, V-Skill en V-Trigger

  Capcom heeft in Street Fighter 5 Ken onthuld. Het was te verwachten, maar desalniettemin is hij toch aangekondigd. Dit keer heeft de vechtersbaas een compleet nieuwe stijl, V-Skill en V-Trigger.

  Ken Masters is dus weer van de partij, maar Capcom heeft in Street Fighter 5 Ken een ware make over gegeven. Hij heeft zijn traditonele rode outfit opengeslagen en er is nu een zwart tenue onder te zien. Zijn wapperende manen zijn dit keer langer dan voorheen.

  Ook heeft Ken niet stilgezeten sinds Street Fighter IV, want hij heeft er nu een nieuwe V-Skill (Quick Step) en V-Trigger (Heat Rush) bij. Met Quick Step rent Ken snel naar voren, zodat je gaten tussen jou en je tegenstanders snel kan dichten. Met Heat Rush verbrand je (letterlijk) de hele V-Gauge en wordt Ken bedolven in vlammen. Je kan hiermee de verdediging van een tegenstander breken en een sterke combo uitvoeren.

  Street Fighter 5 Ken niet de eerste keer

  Street Fighter fans zijn al langere tijd beKENd met Ken. Hij is tot nu toe in alle Street Fighter games speelbaar geweest, waar hij altijd de levenspartner vriendelijke rivaal van Ryu was. Zijn moveset leek altijd veel op die van Ryu. Het verschil is dat Ryu harder en gerichter slaat, terwijl Ken sneller en vaker slaat.

  Onlangs werden ook al details over de béta van Street Fighter V op de PS4 onthuld. Bekijk hier ook wat gameplay, rechtstreeks van E3.

  Street Fighter V komt in 2016 naar de PlayStation 4 en Xbox One. Als je warm wordt van Ken, kan je de game altijd pre-orderen.

  Street Fighter V

  Verkijgbaar vanaf 16 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.