Stranger Things season 2 bevat een easter egg

  Nog minder dan 24 uur te gaan en dan is het tijd voor Stranger Things season 2! In het menu van Netflix staat al een timer die aftelt totdat het tweede seizoen in de lucht gaat en de mensen van Netflix hebben ook een leuke easter egg toegevoegd aan de pagina.

  Courtesy Netflix

  Het is bijna tijd om te binge-watchen met het nieuwe seizoen van Stranger Things, de timer die Netflix heeft toegevoegd aan de pagina staat bijna op 00:00:00 en dan kunnen we alles weer in één keer kijken. Netflix heeft aan de pagina van Stranger Things een easter egg van the Upside Down toegevoegd.

  Stranger Things season 2 easter egg

  Als je op je browser naar Stranger Things gaat, dan is het je waarschijnlijk al opgevallen dat er aan de rechterkant van het scherm een monsterachtige lichtbol staat, precies zoals je deze ook kent uit de serie. Het is een poort naar the Upside Down, speciaal voor jou! Als je er namelijk op klikt dan draait je scherm ondersteboven en bevindt je jezelf in the Upside Down.

  Ook wordt het hele scherm donker en krijg je een zaklamp om op het scherm te schijnen. Kijk wel uit, de monsters uit Stranger Things zijn in de buurt dus je licht gaat net als in de serie flink knipperen. En als je te lang blijft hangen dan zal het monster je te pakken krijgen.

  Mogen we al?

  Je moet nog heel even wachten dus, want morgen staat Stranger Things season 2 op Netflix. In de tussentijd kun je natuurlijk nog even snel heel seizoen 1 kijken. Twijfel je? Check dan onze 5 redenen waarom je Stranger Things moet kijken!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.