Stranger Things Season 2 komt vrijwel zeker

  Stranger Things season 2 is nog niet officieel bekendgemaakt, maar het is vrijwel zeker dat season 2 eraan komt. , Matt en Ross Duffer, de makers van Stranger Things, hebben grote plannen. Fans kunnen verwachten dat het tweede seizoen nog duisterder wordt.

  Stranger Things season 2 is nog niet officieel bekendgemaakt door Netflix zelf maar met de immense populariteit van Stranger Things zou het niet anders kunnen. Netflix heeft al meedere series zoals Daredevil en Making A Murderer verlengd met nieuwe seizoenen. Aangezien de populairiteit van Stranger Things zelfs boven deze twee uitstijgt, zou het een misgelopen kans zijn als Stranger Things Season 2 er niet zou komen.

  Let op: de volgende paar alinea's bevatten spoilers.

  Stranger Things Season 2 belooft veel antwoorden

  Matt en Ross Duffer deden enkele uitspraken over het mogelijke tweede seizoen in een interview met IGN. Zo zeggen ze dat 'Barbara', wie in het ondersteboven is achtergelaten, niet terugkomt in seizoen twee, maar zeker niet vergeten wordt. "We zullen ervoor zorgen dat Barb wat gerechtigheid krijgt." aldus Matt Duffer.

  Brenner blijkt daarentegen niet dood te zijn zoals de kijkers wellicht dachten. Matt Duffer zegt daarover: "Ik zou zeggen dat als we Brenner echt dood zouden laten gaan, zou ik als kijker niet erg tevreden zijn. Het monster springt op hem, maar we hebben hem nooit op het scherm dood zien gaan. Dus ja, de kans dat we hem terug zien, is groot"

  Wat er vooral kan worden verwacht van season 2 is hoe de personages zullen omgaan met alles wat er is gebeurd. Kunnen de jongens een normaal leven leiden na alles wat er gebeurd is? Dat is één van de vele vragen die onbeantwoord zijn. Hopelijk zien we dit terug in Stranger Things Season 2.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.