Stranger Things Dead by Daylight crossover brengt Netflix en games samen

  Als je één van de populairste series op Netflix moet benoemen, dan komt Stranger Things al snel als optie naar boven. Dit sci-fi avontuur wordt nu vermengd met een videogame. Er ontstaat een ware crossover tussen Stranger Things en de videogame Dead by Daylight. De crossover moet het beste van beide werelden combineren.

  De game en Netflix serie worden met elkaar gecombineerd in een nieuw hoofdstuk binnen de game. Dit nieuwe hoofdstuk laat zien wat zo wel de serie als de game je allemaal te bieden hebben.

  Steve en Nancy in Stranger Things Dead by Daylight crossover

  De episode komt vandaag naar alle platformen waarop Dead by Daylight is uitgekomen. Dit zijn PS4, Xbox One en PC. Het is nog niet bekend hoe laat de episode uitkomt. Wel is duidelijk dat dit hoofdstuk veel aspecten van de serie zal lenen.

  Zo zal er een nieuw map zijn van The Underground Complex, bekend zijn voor de kijkers, worden toegevoegd. De Demogorgon wordt ook als nieuwe killer geïntroduceerd. Dit hoofdstuk biedt ook nog eens twee nieuwe survivors uit de Stranger Things-serie. Het gaat hier om Steve Harrington en en Nancy Wheeler.

  Het nieuws werd vorige week bekendgemaakt aan de hand van een tweet. Toen werd al bekendgemaakt dat we vandaag met deze crossover aan de slag kunnen gaan.

  Ook Stranger Things op Switch?

  24 september komt Dead by Daylight ook voor Nintendo Switch uit. Het is nog niet officieel bevestigd dat deze episode ook een onderdeel van de Switch release zal gaan vormen. Het is zeer aannemelijk dat dit wel het geval zal zijn.

  In Dead by Daylight moet je zolang mogelijk proberen te overleven. Deze survival-horror multiplayer game speel je één-tegen-vier. Vier overlevenden moeten ontsnappen uit de handen van de moordenaar. Dit doen zij door vijf generatoren op te starten en te ontsnappen via de poorten. Elke episode probeert een moordenaar hen te stoppen. In dit geval zullen Steven Harrington en Nancy Wheeler meespelen en probeert een Demogorgon hen en andere overlevenden te stoppen.

  Dead by Daylight

  Verkijgbaar vanaf 14 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.