Veel storingen bij telefoonproviders en Whatsapp

  Er komen veel klachten binnen over storingen bij telefoonproviders en Whatsapp. Telefoonproviders zoals KPN, Hollandsnieuwe en Vodafone hebben last van storingen vandaag. Ook komen er veel klachten binnen over Whatsapp en Ziggo. De meeste klachten zijn voor Vodafone, deze begon vanmiddag om 14:23. De kaart op allestoringen.nl die met kleur aangeeft hoe erg de storing is, kleurt heel Nederland rood.

  allestoringen.nl

  Door de landelijke storing bij Vodafone kunnen alle gebruikers van deze provider niet bellen, smsen en geen gebruik maken van 4G. De storing bij KPN komt vooral in het zuiden van het land en in Groningen voor, hierbij hebben mensen vooral last van slechte telefoonservice, slechte internetverbinding en storingen op de TV.

  Ook de Ziggo storing bevindt zich vooral in het zuiden van Nederland en in Groningen. Het meeste klachten over deze storingen gaan over TV, telefoonservice en Horizon. Ondertussen lijkt het aantal meldingen wel te dalen. Deze storing was het ergst in Amsterdam.

  De meldingen over klachten bij Whatsapp zullen waarschijnlijk komen door de storingen bij de telefoonproviders. Er zijn veel meldingen gemaakt voor WhatsApp, omdat men eerst dacht dat door een storing bij de app berichten niet aan kwamen. Dit komt dus niet door WhatsApp maar door een storing in het mobiele netwerk. Het aantal meldingen lijkt nu te dalen.

  Storingen bij telefoonproviders

  KPN heeft nog niets laten weten over de storing. Vodafone daarentegen wel, zij hebben op twitter laten weten dat de internetstoringen alleen gelden voor 4G gebruikers. De 3G en 2G verbinding werkt op dit moment wel. Daarbij hebben ze op de website een bericht achtergelaten. Wanneer de storingen zijn opgelost is nog niet bekend.

  Twitterberichten van Vodafone over storingen

  Op 15 oktober was er een grote storing bij T-Mobile. Hoewel zij vanmiddag ook meldingen binnenkrijgen, is die storing bij T-Mobile al verholpen en waren er niet zoveel meldingen als bij de andere providers met meldingen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.