Storing op Battlefield 3's Battlelog komt door externe aanvallen

  De servers van DICE lagen er vandaag een aantal keer uit, en daardoor hadden veel gamers moeilijkheden met het verbinden met Battlefield 3 en Battlelog.

  Op het moment is het nog niet duidelijk of de problemen volledig zijn opgelost. Op de site van Battlefield 3 staat in ieder geval dat alles correct werkt. Op Twitter laat Electronic Arts weten dat er van buitenaf werd geprobeerd om de servers te overbelasten, een cyberaanval dus. De directe tweets van het @Battlefield account zijn als volgt:

  "De huidige storingen op Battlefield 3 en Battlelog zijn het gevolg van activiteiten van buitenaf die er op uit zijn om onze game servers te overbelasten. We houden jullie op de hoogte, bedankt voor het begrip!"

  Alle servers zullen eerst nog een keer opnieuw moeten worden opgestart voordat het probleem volledig verholpen zal zijn. Hierdoor kan het zijn dat de multiplayer onbereikbaar is voor 20 minuten. Ook het Double XP Weekend dat in de planning stond van 9 tot en met 13 mei zal op een andere datum gehouden worden.

  Battlefield 3

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.