Stevig racen in de Dirt 4 release event aftermovie

  Vanaf 9 juni kan iedereen weer eens ouderwets over de baan racen met een van de vele rallywagens die de game kent. Ter ere van de release zijn Matthijs en Tony naar Duitsland afgereisd om de game te checken en om zelf rond te rijden in een echte rally auto tijdens een Dirt 4 release event.

  In de video kun je zien hoe Tony en Matthijs worden klaargestoomd voor de game door rond te scheuren in een brute Mitsubishi Lancer Evo 9. Dit model van Mitsubishi is een fenomeen in de rallywereld en wordt al jaren gebruikt door rallycoureurs om in rond te racen. Zoals je kunt zien liggen er hier en daar wel wat pionnen omver, een echte rallycoureur word je natuurlijk niet zomaar.

  Dirt 4 release event voor de launch op 9 juni

  Op het evenement was de game zelf ook speelbaar, maar fans van de serie hoeven hier niet al te lang jaloers om te zijn. Dirt 4 is vanaf 9 juni beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  De game moet weer wat toegankelijker worden dan Dirt Rally, het vorige deel in de serie. Dirt Rally was namelijk bedoeld voor de hardcore Rallyrijders maar kreeg van ons wel een reviewcijfer van een 8.5. Dit cijfer was met name te danken aan de realistische besturing van de wagens en de grafische pracht die de game kent.

  Dirt 4 moet dus weer wat meer toegankelijk worden zodat ook nieuwkomers zich kunnen vermaken en niet worden afgeschrikt door de moeilijkheidsgraad van de game. Hou voor de review van deze nieuwe rallygame XGN.nl goed in de gaten!

  DiRT 4

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.