Stephen Kings IT derde film release wordt mogelijk 7 uur lange super cut

  Ondanks dat IT Chapter 2 gemengd wordt ontvangen, gaan er al geruchten rond voor een derde deel. Nu blijkt dat ook de regisseur plannen heeft voor Stephen Kings IT derde film release. Regisseur Andy Muschietti wil maar al te graag een zeven uur durende Pennywise de Clown-ervaring op het witte doek toveren.

  Warner Bros. Pictures

  Zeven uur is een ontzettend lange zit. Door dit plan kunnen fans de langste horror ervaring meemaken die ze mogelijk ooit zullen zien. Als Muschietti zijn zin krijgt gaat het gebeuren.

  Meer met Stephen Kings IT derde film release

  Het gaat niet om een volledig nieuwe film. Om deze ervaring te bieden wil hij één grote super cut maken van IT Chapter 1 en IT Chapter 2. Met de super cut wil regisseur Andy Muschietti materiaal tonen dat vooraf nog niet te zien is. Zo zullen er verwijderde scènes worden toegevoegd. Tijdens het bewerken van beide films is er heel veel materiaal weggeknipt, omdat de film anders te lang zou worden. Nu wil de regisseur een extra lange super cut maken.

  Andy Muschietti vertelde het volgende aan comicbookmovie.com:

  Ik ben van plan een super cut te maken. Dit wordt een versie van het verhaal die de twee films bevat met al het materiaal dat niet is opgenomen in de bioscoop- of thuisversie. Mogelijk komen er een aantal scènes in die ik nog niet heb opgenomen.

  Heel veel IT deleted scenes?

  Dit is een interessante zet, omdat IT Chapter twee met zijn 169 minuten durende speelduur al werd bekritiseerd te lang te zijn. Het eerste avontuur was goed voor 135 minuten, wat de films samen ongeveer 5 uur maakt. Dat betekend dus dat de regisseur voor zijn super cut bijna twee uur aan extra verwijderd beeldmateriaal moet hebben liggen. Dit materiaal zal voornamelijk bestaande scènes langer maken. Ook worden er mogelijk hele nieuwe scènes toegevoegd. Het is niet duidelijk of hiervoor ook nieuw materiaal wordt geschoten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.