Stemacteurs The Evil Within bekend

  De stemacteurs van The Evil Within zijn bekendgemaakt door Bethesda. Er zitten een hoop sterren in de Engelse cast. Zo neemt Jackie Earle Haley, bekend van onder andere Watchmen en de remake van Nightmare on Elm Street, de stem van slechterik Ruvik op zich.

  Anson Mount vertolkt de hoofdrol van detective Sebastian Castellanos. Mount is vooral bekend als Cullen Bohannan in de televisieserie Hell on Wheels. Jennifer Carpenter zal Juli Kidman spelen, de partner van Sebastian Castellanos. Carpenter is voornamelijk bekend van haar rol als Debra in de televisieserie Dexter.

  Juli Kidman is tevens speelbaar in de DLC van The Evil Within. De DLC waarin je als Kidman speelt beslaat twee uitbreidingen, de titel en het plot van deze uitbredingen is nog niet bekendgemaakt.

  Bethesda en beroemde stemacteurs

  Het is niet de eerste keer dat uitgever Bethesda beroemde stemacteurs voor haar games strikt. Zo kon je in Fallout 3 kon je genieten van het talent van Liam Neeson. In Dishonored kon je Susan Sarandon horen als Granny Rags en Michael Madsen als Daud. In The Elder Scrolls IV: Oblivion is Patrick Stewart als Emperor Uriel Septim VII te horen.

  The Evil Within

  Verkijgbaar vanaf 14 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.