STEM nu op de XGN Game of the Year 2014

  Het is eindelijk zover: De uitslag van de XGN Game Awards per categorie én de uitslag van de Wildcard is binnen. Er resteert nu nog maar één ding, de final showdown tussen alle winnaars!

  We hebben bij de XGN Game Awards 2014 afscheid genomen van een heleboel super vette games. Vandaag is het tijd voor de strijd der titanen: De derde ronde van de XGN Game Awards 2014!

  Wildcard bekend

  Jullie hebben ook weer massaal gestemd op de Wildcard en Assassin's Creed Unity is de game die volgens jullie een tweede kans verdient. Gaan de Assassins de competitie stilletjes uitschakelen of worden ze ontdekt? Dat is aan jullie, want de derde ronde van de XGN Game Awards 2014 is van start gegaan!

  Stem nu in de derde ronde

  De volgende games zijn door naar de derde ronde van de XGN Game Awards 2014. Je maakt ook nog steeds kans op een aantal brute goodies en natuurlijk de epische hoofdprijs bestaande uit de Watch Dogs Vigilante Edition voor de PS4, een Logitech Deadalus Prime Gaming muis en nog veel meer.

  Er kan er maar één de beste zijn, dus stem en zorg ervoor dat jouw favoriet de Game Awards wint! Dit zijn de deelnemers in de derde ronde:

  Uit deze games blijven er maar 3 over die van af 16 december met elkaar de strijd aan gaan. Wacht niet langer, stem nu op de XGN Game of the Year 2014! Je hebt dus nog maar één dag om te stemmen in de derde ronde en om (nog meer) kans te maken op vette prijzen, want morgen begint ronde 4!

  Allemaal veel succes en stem op je favoriete games op de XGN Game Awards pagina.

  Assassin's Creed Unity

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.