Stem nu op de XGN Game Awards 2016 - Ronde 2

  De eerste ronde van de XGN Game Awards 2016 is afgelopen en jullie hebben massaal op de favoriete games gestemd. Dat betekent dat de tweede stemronde nu is begonnen en je weer kunt stemmen op de beste games!

  Nu de eerste games zijn afgevallen kun je in elke categorie uit de drie overgeblezen titels kiezen. Zorg ervoor dat je ook deze ronde weer je stem uitbrengt, want elke keer als je stemt maak je kans op te gekke goodies en games!

  De eerste ronde van de XGN Game Awards 2016

  In de eerste ronde van de XGN Game Awards 2016 hebben jullie laten weten wat jullie favoriete games van 2016 waren. Inmiddels zijn de winnaars van de eerste ronde bekend en weten we welke games niet meer meedingen naar de Game Awards.

  In de categorie shooters vielen DOOM en Call of Duty Infinite Warfare af. Deze twee titels hebben het moeten afleggen tegen Overwatch, Battlefield 1 en Gears of War 4 en zullen dus geen kans meer maken op de titel van beste shooter van 2016. Een andere Call of Duty haalde wel de volgende ronde in de categorie remasters. Modern Warfare Remastered doet hier nog mee voor de hoofdprijs.

  Tal van andere mooie games gingen wel door. Zo maakt Uncharted 4 kans om de best avonturengame te worden en zijn er wel twee Pokémon-games door naar de tweede ronde van beste kidsgame. Ook de strijd tussen de RPGs zal spannend worden met titels als Final Fantasy 15 en Dark Souls 3.

  Je kunt stemmen op de volgende volgende games in acht categoriën:

  • Beste shooter - Battlefield 1, Overwatch en Gears of War 4
  • Beste actiegame - Dishonored 2, Hitman en Deus Ex: Mankind Divided
  • Beste avonturengame - Uncharted 4, Watch Dogs 2 en Far Cry Primal
  • Beste kidsgame - Pokémon GO, Pokémon Sun & Moon en Lego Star Wars The Force Awakens
  • Beste VR game - Until Dawn Rush of Blood, RIGS Mechanized Combat League en The playroom VR
  • Beste RPG - Final Fantasy 15, Dark Souls 3 en Paper Mario Color Splash
  • Beste sportgame - FIFA 17, Steep en NBA 2K17
  • Beste remaster - Call of Duty Modern Warfare Remastered, Skyrim Special Edition en Ratchet & Clank

  Je kunt tot 8 december stemmen op de tweede ronde van de XGN Game Awards 2016, dan zal bekend gemaakt gaan worden welke game per categorie gewonnen heeft. Breng nu dus je stem uit voor de tweede ronde van de XGN Game Awards 2016 en zorg ervoor dat jouw favoriete game straks als winnaar uit de bus komt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.