Stem nu op de XGN Film Awards 2016 - Ronde 2

  We hebben de eerste stemronde voor de XGN Film Awards 2016 achter de rug en de tweede stemronde kan nu beginnen. Per categorie zijn er drie films overgebleven, waar je nu jouw favoriet uit kunt kiezen.

  De stemmen zijn geteld en het is duidelijk welke titels niet meer meedingen in de XGN Film Awards 2016. In elke categorie kan er nu gestemd worden op jullie favoriete film van 2016. Zorg dus dat je ook weer op deze ronde stemt, zodat jouw favoriete film straks de titel van beste film van 2016 mag dragen!

  De eerste ronde van de XGN Film Awards 2016

  Sommige grote titels hebben de tweede stemronde niet gehaald, deze eerste editie van de XGN Film Awards. Zo heeft Doctor Strange het in de categorie Superheldenfilms af moeten leggen tegen twee Marvelfilms en één titel van DC. Opvallend is dat Suicide Squad, die toch wisselende reviews heeft ontvangen, dan wel verschijnt in de tweede stemronde van de XGN Film Awards 2016.

  In de categorie Fantasyfilms blijven Fantastic Beasts and Where to Find them, Arrival en Huntsman Winter's War over, deze zullen het, net als de winnende titels in de andere categoriën, tegen elkaar opnemen om als beste titel in hun eigen categorie uit de bus te komen. In totaal zijn er zeven categoriën waar op te stemmen is, dus er is nog genoeg om uit te kiezen!

  Per categorie is op de volgende films te stemmen in de XGN Film Awards 2016:

  • Beste Superheldenfilm - Deadpool, Captain America Civil War en Suicide Squad
  • Beste Actiefilm - Jason Bourne, The Magnificent Seven en The Accountant
  • Beste Fantasyfilm - Fantastic Beasts and Where to Find Them, Arrival en Huntsman Winter's War
  • Beste Drama - Hacksaw Ridge, Deep Water Horizon en Girl on the Train
  • Beste Horrorfilm - The Conjuring 2, 10 Cloverfield Lane en The Purge Election Year
  • Beste Animatiefilm - The Jungle Book, Finding Dory en Zootopia
  • Beste Comedy - Central Intelligence, Bridget Jones's Baby en The Nice Guys

  Je kunt tot 8 december stemmen op de tweede ronde van de XGN Film Awards 2016, dan zal bekend gemaakt gaan worden welke films per categorie gewonnen heeft. Breng nu dus je stem uit voor de tweede ronde van de XGN Film Awards 2016 en zorg ervoor dat jouw favoriete film straks als winnaar uit de bus komt!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.