Stel hier je vragen voor de Q&A Tuesday!

  De dinsdag staat weer voor de deur, dat betekent maar één ding: de Q&A Tuesday. Wellicht heb je nog een laatste vraag omtrent de E3, maar misschien ook wel iets compleet anders op het gebied van games, films of tech. Het maakt niet uit, wij zitten op en top voorbereid klaar om al jullie vragen te beantwoorden!

  Tijdens de wekelijkse Q&A Tuesday beantwoordt de XGN.nl redactie alle vragen op het gebied van games, films en tech. Als je dus een vraag hebt waarvan je vindt dat wij deze moeten beantwoorden, dan kun je deze nu stellen. Stel snel je vraag en wie weet krijg je op dinsdag in de uitzending antwoord op al jouw vragen.

  Q&A Tuesday

  De E3 ligt inmiddels eventjes achter ons en de rust in de game wereld is weder gekeerd. Je hebt, net als wij, alle informatie die binnen enkele dagen op je afgevuurd is even rustig kunnen laten bezinken. Wellicht kom je tot de conclusie dat er nog wat puzzelstukjes missen voor de volledige beeldvorming. Daarom is nu het uitgelezen moment om al deze leegtes op te vullen door jullie vragen voor de Q&A Tuesday te stellen.

  Misschien wil je meer weten over bepaalde games die getoond zijn tijdens de E3, of juist die er niet waren. Natuurlijk hebben we tijdens de E3 ontzettend veel games gespeeld, zoals FIFA 17 en The Last Guardian. We hebben hier al de nodige verslagen over geschreven, maar mocht je toch nog net iets meer willen weten dan is dit je kans. Stel je vragen onderaan de pagina en wij geven tekst en uitleg.

  Het hoeft natuurlijk niet E3 of games gerelateerd te zijn, want ook met je vragen over film, series en tech kan je bij ons terecht! Het zal je vast niet ontgaan zijn op de site de laatste dagen, maar er staat met The Purge Election Year weer een heftige twaalf uur voor de deur, waarin de gekste dingen gebeuren.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.