Stel hier je vragen voor de Q&A Tuesday!

Article
maandag, 18 juli 2016 om 11:38
xgn google image
Het is alweer bijna dinsdag en dat betekent dat er weer een nieuwe Q&A Tuesday aankomt. Als jij met een prangende vraag zit die waar je een antwoord op wilt, dan is nu weer je kans! Stel je vragen via een reactie onder dit artikel.
Tijdens de wekelijkse Q&A Tuesday beantwoordt de XGN redactie alle vragen op het gebied van games, films en tech. Als je dus een vraag hebt waarvan je vindt dat wij deze moeten beantwoorden, kun je deze nu stellen. Stel nu je vraag en wie weet krijg je morgen in de uitzending antwoord!

Q&A Tuesday!

De Pokémon gekte gaat nog wel even door na de officiële release van Pokémon GO. Heb je vragen of tips nodig om de beste Pokémon trainer te worden? Of ben je benieuwd naar onze toekomstverwachtingen van de game? Stel al je Pokémon GO vragen dan aan ons!
Toch zijn wij niet alleen de Pokémon helpdesk, je kan alle andere game gerelateerde vragen ook bij ons kwijt. Daarnaast behandelen wij alle films en tech vragen met dezelfde passie. Dus ook hier kan je de nodige informatie over krijgen.
Lig je al weken wakker met het idee dat je meer wilt weten over de aankomende Star Wars film? Dan hebben wij, na het bezoeken van de Star Wars Celebration Day, genoeg aan je te vertellen. Ook beantwoorden wij al jullie vraagtekens op het gebied van series zoals Game of Thrones!