Steep Road To the Olympics start vandaag in De Esports Game Arena!

  Helemaal in de ban van de Olympische Winterspelen? Dan is dit het evenement voor jou! Ubisoft organiseert in Alphen aan de den Rijn vanaf vandaag de virtuele Olympische Winterspelen. Oftewel dagelijks nieuwe uitdagingen die je kunt spelen tegen vriend of vijand in de wondere sneeuwwereld van Steep Road To the Olympics.

  Recent verscheen de nieuwe DLC: Road To the Olympics voor de open wereld actiesportgame Steep. De DLC die helemaal in het thema is van Olympische Winterspelen die op dit moment worden gehouden in Pyeongchang. Om dit te vieren kun je tot 25 februari terecht in het Esports Game Arena te Alphen aan den Rijn om de nieuwste DLC te spelen. En wie weet beloont Ubisoft jou misschien wel met te gekke prijzen!

  De Steep Road To the Olympics Aprés-ski party

  Op vrijdag 23 februari wordt het winterse festijn in stijl afgesloten met een heuse aprés ski party, ook kun je dan deelnemen aan drie finale-uitdagingen, waardoor je aan het einde van de avond misschien wel op podium belandt om je gouden plak in ontvangst te nemen. En niet ga je dan misschien alleen als olympisch kampioen naar huis, maar ook met een gloednieuwe Playstation 4 inclusief Steep Winter Edition. Daarnaast zijn er nog tal van andere Ubisoft-games speelbaar tijdens het evenement zoals onder andere Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Rayman Legends en Mario + Rabbids Kingdom Battle.

  Steep: Road to the Olympics evenement begint vanaf 12 februari en is speelbaar tot 25 februari in het Esport Game Arena in Alphen aan den Rijn.

  Steep

  Verkijgbaar vanaf 2 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.