Steam Winter Sale is van start gegaan

  De kerstdeals vliegen je de laatste week om de oren, maar de Steam deals lieten nog op zich wachten. Nu zijn de aanbiedingen van de Steam Winter Sale eindelijk bekendgemaakt. En het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, maar in dit artikel zetten we de beste aanbiedingen op een rijtje.

  De Steam Winter Sale is van start gegaan en dat betekent dat Steam voor de PC gamers in een paradijs is veranderd. Er zijn ontzettend veel aanbiedingen op grote games als SoulCalibur VI en Just Cause 4, maar ook op games als Rocket League zijn in de aanbieding.

  Alle aanbiedingen in de Steam Winter Sale

  Hieronder vinden jullie een klein overzicht van een aantal van de beste deals die op dit moment gelden tijdens de Steam Winter Sale. Er zullen vandaag ook meerdere deals worden toegevoegd aan het kerstdeals overzicht. Hou dit overzicht dus goed in de gaten, wanneer je de beste deals op Steam wil weten.

  Ook tijdens de Steam Winter Sale is er een flinke korting op nieuwe releases als Shadow of the Tomb Raider en SoulCalibur VI. Deze games kwam in de afgelopen drie maanden uit en zijn nu flink in de aanbieding. Voor Shadow of the Tomb Raider betaal je nog maar de helft en op SoulCalibur VI krijg je op dit moment 33 procent korting.

  De allerbeste deals tijdens kerst

  Maar 33 procent korting is niets vergeleken met de korting die je krijgt op Borderlands: The Handsome Collection. Voor deze toffe collectie betaal je namelijk normaal gesproken 235 euro. Deze bundel is maar liefst 94 procent afgeprijsd. Dat wil dus zeggen dat je nog maar 15 euro betaalt voor allerlei toffe content voor Borderlands en Borderlands 2.

  Wanneer je niet op zoek bent naar aanbiedingen voor PC games kun je ons kerstdeals overzicht bekijken, want hierin staan ook de deals voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De aanbiedingen op Steam gelden tot en met 3 januari om 19:00.

  Warhammer: Vermintide 2

  Verkijgbaar vanaf 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.