Steam Winter Sale 2016 is vandaag van start gegaan

  De Steam Winter Sale 2016 is nu live. PC-gamers kunnen weer genieten van een grote hoeveelheid korting op bijna alle games in de Steam Store. Daarnaast zijn nu ook de laatste rondes van de Steam Awards, waar gebruikers kunnen stemmen in 12 verschillende categorieën.

  Ook dit jaar is weer per traditie de Steam Winter Sale gestart. Dit betekent dat PC-gamers twee weken lang goedkoop games binnen kunnen halen. De Steam Winter Sale 2016 duurt namelijk van 22 december tot 2 januari, wat eerder al bevestigd werd door PayPal.

  Deze Steam Winter Sale zijn er weer flink veel games met korting te koop. Zo is bijvoorbeeld Just Cause 3 te koop 12,50 euro te koop in plaats van de volledige 50 euro. Ook nieuwere games als bijvoorbeeld The Division hebben kortingen tot wel 75%.

  Steam Winter Sale 2016 komt met Steam Awards

  Daarnaast zijn dit jaar tijdens de Steam Winter Sale ook voor het eerst de Steam Awards. Tijdens de Steam Autumn Sale van een paar weken terug konden Steam-gebruikers games nomineren voor verschillende awards zoals bijvoorbeeld de ''Villain Most In Need Of A Hug'' award of de ''I Thought This Game Was Cool Before It Won An Award'' award.

  Steam-gebruikers kunnen tot het einde van de Steam Winter Sale op de overgebleven genomineerde games stemmen. Iedere dag is een andere categorie beschikbaar om op te stemmen. Op Oudejaarsavond worden de winnaars per categorie bekend gemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.